Merhaba arkadaşlar ben şimdi size nasıl resim konulduğunu anlatacağım.Seçtiğiniz karekterin resmini koyun lütfen...
Öncelikle Profil'e giriyirouz ordan sağ köşe ortalarda Avatar yazısına tıklıyoruz.Orda ya bilgisayarınızdan yada Url(Link) vererek resminizi koymanız var.Ordan aldığınız WWE karakterinin resmini koyun.Ve oldu Very Happy
[b]Evet arkadaşlar öncelikle karekterimizi WWE Karakter Seçme Yerinden seçiyoruz.Sonra Profile girip Avatardan seçtiğimiz süperstarın resmini koyuyoruz.Sonra seçtiğimiz süperstarı karakter tanıtma yerinden tanıtyoruz.Örnek Tanıtım böyle olmak zorundadır:
Gerçek isim:
Ring İsmi:
Boy:
Kilo:
Bitirici Hareketleri:
Müzik:
Debut(İlk Güreştiği yıl):
Girmek istediği Brand:
Evet arkadaşlar öncelikle karekterimizi WWE Karakter Seçme Yerinden seçiyoruz.Sonra Profile girip Avatardan seçtiğimiz süperstarın resmini koyuyoruz.Sonra seçtiğimiz süperstarı karakter tanıtma yerinden tanıtyoruz.Örnek Tanıtım böyle olmak zorundadır:
Gerçek isim:
Ring İsmi:
Boy:
Kilo:
Bitirici Hareketleri:
Müzik:
Debut(İlk Güreştiği yıl):Evet arkadaşlar öncelikle karekterimizi WWE Karakter Seçme Yerinden seçiyoruz.Sonra Profile girip Avatardan seçtiğimiz süperstarın resmini koyuyoruz.Sonra seçtiğimiz süperstarı karakter tanıtma yerinden tanıtyoruz.Örnek Tanıtım böyle olmak zorundadır:
Gerçek isim:
Ring İsmi:
Boy:
Kilo:
Bitirici Hareketleri:
Müzik:
Debut(İlk Güreştiği yıl):
KURALLAR1)Hakaret etmek yok!
2)Mesajlara tek Smile ile cevap vermek yok!
3)[b]Evet arkadaşlar öncelikle karekterimizi WWE Karakter Seçme Yerinden seçiyoruz.Sonra Profile girip Avatardan seçtiğimiz süperstarın resmini koyuyoruz.Sonra seçtiğimiz süperstarı karakter tanıtma yerinden tanıtyoruz.Örnek Tanıtım böyle olmak zorundadır: