John Cena Smackdown GM
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: RPG Champion,United States Champion,World Tag Team Champions(Rap Bombers),WWE Tag Team Champions(Rap Bombers Overall: (95/100)
| Konu: Cena ringe dogru gelir.. Ptsi Nis. 19, 2010 8:57 pm | |
| My Time İs Now sarkısı duyulur ve Cena ringe dogru ilerler ;
''Oncelikle hepinize merhaba sayın seyirciler..Buraya neden geldigimi tahmin edemiyor olabilirsiniz ama ben size biraz yardımcı olayım buraya Kalp Kıran Çocuk Shawn Michaels'ı cagırmak icin geldim !! '' , der ve ringde HBK'yi bekler.. | |
|
Chris Jericho Raw Gm
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: WWE Champion,Hardcore Champion Overall: (93/100)
| Konu: Geri: Cena ringe dogru gelir.. Çarş. Nis. 21, 2010 6:04 pm | |
| SEXY BOY ŞARKISI DUYULUR...
HEART BREAKER KID GÖRÜNÜR YANİ HBK VE DERKİ :
- HOŞGELDİN KADİM DOSTUM JOHN SENİ BURALARDA HİÇ GÖRMEZDİK HAYROLA NE OLDU DER!! | |
|
John Cena Smackdown GM
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: RPG Champion,United States Champion,World Tag Team Champions(Rap Bombers),WWE Tag Team Champions(Rap Bombers Overall: (95/100)
| |
Chris Jericho Raw Gm
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: WWE Champion,Hardcore Champion Overall: (93/100)
| Konu: Geri: Cena ringe dogru gelir.. Çarş. Nis. 21, 2010 9:23 pm | |
| KİM BEN Mİ ONLİNE OLMUYORUM BİRAZCIK MANTIKLI KONUŞ CENA BEN HERGÜN ONLİNE OLUYORUM BELKİ ZIT SAATLERDE OLUYORUZDUR BUNU DA BİR DÜŞÜN DER... | |
|