Jeff Hardy Yeni Üye
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: İntercointenal Champion,WWE Champion,World and WWE Tag Team Champion(Rap Bombers) Overall: (93/100)
| Konu: JEFF HARDY SMACKDOWN KONUŞMASI C.tesi Nis. 03, 2010 7:06 pm | |
| JEFF HARDY HAVAİ FİŞEKLER ARASINDA DANS EDEREK RİNGE DOĞRU İLERLİYOR
MİKROFONU ALIYOR VE: TAKIM KEMERLERİNİ WWE KEMERİNİ VE KITALARARASI KEMERİ KALDIRARAK: BEN BURAYA BİR BAŞARI İÇİN GELDİM VE BU BAŞARIYI ALDIM DİYOR...
RAWDAN AYRILDIM VE DAHA BÜYÜK İŞLER BAŞARMAK ÜZERE SMACKDOWN A GEÇTİM JOHN CENAYLA EKİP OLUP HEM WWE TAG TEAM HEMDE DÜNYA TAG TEAM KEMERİNİ KAZANDIM DEYİP 2 KEMERİ TEKRAR KALDIRIYOR...
VE ÇOK UZUN ZAMANDIR HAYALİNİ KURDUĞUM WWE KEMERİNİ DEYİP KEMERİ KALDIRIYOR VE UZUN BİR SÜRE ALKIŞLAR ARASINDA HAVADA TUTUYOR KITALARARASI KEMERDEN SÖZ ETMİYORUM BİLE DİYOR. VE STEVE AUSTİN SENDEN DAHA İYİ OLDUĞUMU ARTIK KANITLADIM DİYE BAĞIRIYOR
VE JOHN CENA BU KEMERİ BİRLİKTE KAZANDIK BURAYA GELDE KEMERİ SAHİPLERİNİN ÜSTÜNDE GÖRSÜNLER DEYİP CENA YI ÇAĞIRIYOR ! | |
|
John Cena Smackdown GM
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: RPG Champion,United States Champion,World Tag Team Champions(Rap Bombers),WWE Tag Team Champions(Rap Bombers Overall: (95/100)
| Konu: Geri: JEFF HARDY SMACKDOWN KONUŞMASI C.tesi Nis. 03, 2010 8:46 pm | |
| John Cena'da 3 kemeriyle ve Smackdown RPG şampiyonluğunun verdiği gururla ringe gelir.. | |
|
Jeff Hardy Yeni Üye
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: İntercointenal Champion,WWE Champion,World and WWE Tag Team Champion(Rap Bombers) Overall: (93/100)
| Konu: Geri: JEFF HARDY SMACKDOWN KONUŞMASI Paz Nis. 04, 2010 8:44 am | |
| Tag Team Kemerlerini Kaldırırlar... Jeff Hardy Mikrofonu Alıp RapBombersssss Diye Bağırıp Mikrofonu Havaya Kaldırır ( RTruth ) Misali... | |
|
John Cena Smackdown GM
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: RPG Champion,United States Champion,World Tag Team Champions(Rap Bombers),WWE Tag Team Champions(Rap Bombers Overall: (95/100)
| Konu: Geri: JEFF HARDY SMACKDOWN KONUŞMASI Paz Nis. 04, 2010 9:58 am | |
| | |
|