| Undertaker Veda Konuşması..!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
The Undertaker Administratör
Mesaj Sayısı : 89 Yararlılık : 1 Kayıt tarihi : 26/03/10 Nerden : Death Valley
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: World Heavyweight Champion,Champions of Champions Overall: (96/100)
| Konu: Undertaker Veda Konuşması..!! Cuma Mayıs 07, 2010 6:26 pm | |
| Undertaker Ringde Elinde Bir Mikrofon..
Yıllar Boyunca The Undertaker'ın adı herkes tarafından dilden dile dolaştı..karşımda yok olup gidenleri gördünüz..ruhunu kaybedenleri..diri diri gömülenleri..hepsine şahit oldunuz..19 yıl 19 koca yıl the undertaker herkesin korkulu rüyası oldu..Taki Şimdiye Kadar..Geçen Çarşamba Wrestlemania'da 18 yıllık koca efsane çöktü..Bedenim Ve Ruhum sonsuza kadar dayanamaz artık..Ölü Adam ilk kez bir başkası tarafından diri diri gömüldü ve Cesedi Ve Urn'uyle birlikte yakıldı..Hemde Hiç haketmeyen biri tarafından..Ama ne kdr inanamasamda artık bedenimin yorgun düştüğünü kendi gözlerimle gördüm..Edge'e parlak kariyerinde başarılar diliyorum..Buraya Ölü adam Sizlere 19 yıl boyunca yanında olan taraftar topluluğuna ve fanlarına teşekkür ve veda için geldi..Sizlere Son bir taker zaferi yaşatamadığım için üzgünüm..ama artık benim ruhumunda diğer herkes gibi dinlenmesi lazım..artık kendi gölgeme ve mezarlığıma çekileceğim..Bir efsane burada son bulurken sizler sayesinde her zmn hatırlanacağıma inancım tamdır..Teşekkür ederim..
Ve üzgün taraftarların bakışları altında ringden Çıkar..!! | |
|
| |
Edge Deneyimli
Mesaj Sayısı : 58 Yararlılık : 1 Kayıt tarihi : 27/03/10 Nerden : BÜYÜK BİR YERDEN...
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: Overall: (93/100)
| Konu: Geri: Undertaker Veda Konuşması..!! C.tesi Mayıs 08, 2010 10:02 am | |
| Edge gelir der ki
UNDERTAKER YADA DEADMAN SEN BU 19 SENEDİR BİZİM GURURUMUZ OLDUN SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ GİTMESEN OLMAZMI DER VE EL SIKIŞMAK İÇİN ELİNİ UZATIR | |
|
| |
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: World Heavyweight Champion,Champions of Champions Overall: (96/100)
| Konu: Geri: Undertaker Veda Konuşması..!! C.tesi Mayıs 08, 2010 7:51 pm | |
| Saol Edge..Gerçekten iyi bir iş çıkardın beni yenmekle..kariyerin çok parlak ve daha işin başında sayılırsın..Böyle devam etmeni temenni ediyorum..üzgünüm ama böyle bir şansım yok bedenim artık daha fazla dayanamayacak durumda..Artık dinlenmemin zamanı geldi.. Seninle maç yapmak büyük bir zevkti..Ama gitmeden önce seninle son bir kez daha maç yapmak istiyorum..Tabii sende kabul edersen..?? | |
|
| |
Admin Administratör
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: Overall: (1000/1000)
| Konu: Geri: Undertaker Veda Konuşması..!! C.tesi Mayıs 08, 2010 9:30 pm | |
| Undertaker gitmene gerek yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Undertaker Veda Konuşması..!! Paz Mayıs 09, 2010 6:23 pm | |
| Var adminim..Wrestlemania'da serimde bitti ztn artık burda pek bir işimde kalmadı.. | |
|
| |
Edge Deneyimli
Mesaj Sayısı : 58 Yararlılık : 1 Kayıt tarihi : 27/03/10 Nerden : BÜYÜK BİR YERDEN...
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: Overall: (93/100)
| Konu: Geri: Undertaker Veda Konuşması..!! Paz Mayıs 09, 2010 9:03 pm | |
| seveseve bir dostluk maçı olsun admin izin veririse | |
|
| |
Admin Administratör
Güreşçi Sayfası [color=red]Kemerleri[/color]: Overall: (1000/1000)
| Konu: Geri: Undertaker Veda Konuşması..!! Ptsi Mayıs 10, 2010 1:06 pm | |
| İzin varda gitme be Undertaker istiyorsan başka bir adam ol kariyerine devam et. | |
|
| |
| Konu: Geri: Undertaker Veda Konuşması..!! Ptsi Mayıs 10, 2010 6:54 pm | |
| Adminim serimin bitmesi hiç hesapta olayan bir olaydı..Böyle birşey olmasaydı ztn gitmezdim..Çünkü Undertaker olmayı çok seviyorım ve bu sitede bulunmaktan zevk alıyorum..ama hiç hesapta olmayan şeyler oldu ve artık burda kalmamın anlamı kalmadı malesef..teşekkür ederim yinede saolun.. | |
|
| |
| Undertaker Veda Konuşması..!! | |
|